Home / slideshow / DWS versterkt zich met DCG’er Oguzhan Coskun
Oguzhan Coskun

DWS versterkt zich met DCG’er Oguzhan Coskun

DWS heeft zich voor aankomend seizoen defensief versterkt met Oguzhan Coskun. De verdediger komt over van DCG dat dit seizoen bij DWS in de competitie zat. “Ik speel al mijn hele leven bij DCG, maar was toe aan een nieuwe uitdaging en omgeving. DWS kwam op een mooi moment op mijn pad”, vertelt Coskun.

Gemengd seizoen

De voetballer had het uitstekend naar zijn zin bij DCG. De club presteerde uitstekend in de tweede klasse en stond slechts één punt achter op nummer vijf DWS. “Ik heb dit seizoen afwisselend in de basis gestaan en op de bank gezeten. Ik begon als basisspeler, maar door een neusblessure tegen DWS (foto) moest ik twee maanden revalideren. Daardoor verloor ik mijn basisplaats en was ik een aantal wedstrijden wisselspeler. De laatste twee duels stond ik weer in het basiselftal, maar door de gebeurtenissen van de afgelopen tijd heb ik dat niet kunnen voortzetten.”

Nieuwe uitdaging

Coskun hoopte al langer dat hij komende zomer een transfer zou maken. Niet omdat hij het bij DCG niet naar zijn zin had, maar omdat hij toe was aan een nieuwe omgeving. “Het zat al lang in mijn hoofd om een keer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Toen ik dit jaar met de trainer in contact kwam en een aantal keer met hem belde, merkte ik dat hij geïnteresseerd was. Het voelde eigenlijk gelijk goed. Daarom ben ik enorm blij dat het met DWS is gelukt. Het is simpelweg een schitterende Amsterdamse vereniging. Ik kijk ernaar uit om daar te mogen voetballen.”

“De trainer vertelde me dat ik de kans krijg om te spelen”, gaat hij verder. “Uiteraard wil ik komend seizoen een basisspeler worden en die mogelijkheid krijg ik van hem. Ik ga dat absoluut met beide handen aanpakken. We willen met het elftal komend seizoen bovenin meedraaien, dus dat is ook voor mij een mooie doelstelling. Ik vind dat ik de tweede klasse absoluut aan kan. Het is aan ons als spelers om dat te laten zien”, aldus Coskun.

Tekst: Jordi Smit
Foto: DCG

Na 14 jaar FC Weesp keert Arno Copier terug op het oude nest bij DWS

Send this to a friend