DWS-voorzitter woedend op stadsdeel: “Ze kunnen beter op Geert Wilders stemmen”

Richard Smith is woedend op stadsdeel Nieuw-West dat een van de voetbalvelden van de club wil omtoveren tot een hockeyveld.

Volgens het stadsdeel barst hockeyclub AMHC uit haar voegen en heeft de club dringend behoefte aan een extra veld. Voorzitter van de hockeyclub Eric Toren zegt al langere tijd te hopen op meer ruimte: “We hebben nu al 1200 leden en op de wachtlijst hebben we ook nog eens 400 tot 800 kinderen staan.”

Smith is het duidelijk niet eens met deze redenering. “Bij ons melden zich ook iedere week zestig potentiële leden aan. Dat betekent dat als ik 15.000 mensen op de wachtlijst heb staan, ik het hele sportpark mag overnemen. Ik begrijp deze onzin niet.”

DWS heeft nu de beschikking over twee kunstgrasvelden en twee natuurgrasvelden, plus een oefenweide. Dat is volgens Ronald Mauer van stadsdeel Nieuw-West ver boven de norm van de KNVB. Het is volgens hem de enige optie die er op Sportpark Spieringhorn aanwezig is en volgens hem heeft het stadsdeel dan ook de juiste keuze gemaakt.

Smith is ontzettend boos over het besluit van het stadsdeel en wijst met de beschuldigende vinger richting de politiek. “Ik denk dat ik deze vereniging beter kan aanraden om allemaal op Geert Wilders te stemmen, want dan weten we ten minste wie onze tegenstander is: PvdA, D66 en de VVD in deze stad willen alleen maar de upperclass in dit park”

Bron: AT5

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS