DWS wint nipt van FC Weesp in spannende wedstrijd

In een spannende en redelijk gelijkopgaande wedstrijd heeft DWS in Weesp de thuisploeg met 2-3 verslagen. De teams vochten zich leeg voor de broodnodige punten in een wedstrijd die tot de laatste minuut spannend bleef. De wedstrijd eindigde voor DWS met negen spelers.

Weesp begon goed aan de wedstrijd en kreeg al na een paar seconden een vrije trap. De bal werd hoog voor het doel gebracht, maar de DWS-keeper had er geen moeite mee. De wedstrijd ging daarna gelijk op, met DWS dat van achteruit probeerde op te bouwen en Weesp dat meer met de lange bal speelde. Beide teams kregen kansen, maar het was DWS dat op voorsprong kwam via Davelinio Markus. Na een goede aanval scoorde DWS de 0-1. DWS bleef goed spelen en Ticho Groeneveld verdubbelde de score nog voor rust: 0-2.

Weesp kwam na rust fel terug en zette DWS direct onder druk. De thuisploeg kreeg een aantal goede kansen en scoorde uiteindelijk via Melle Sinester de 1-2. DWS-er Farai Lintjes kon inrukken met dubbel geel op zak en Razak Ourodam (ook DWS) kreeg daarna een rode kaart, Weesp wist te kort te profiteren van de overtal situatie; Mats de Jong maakte de 2-2. In de slotminuten scoorde DWS echter de winnende 2-3.

Weesp was duidelijk teleurgesteld met de nederlaag, terwijl DWS dolblij was met de overwinning. Het was een spannende en gelijkopgaande wedstrijd die beide teams tot het uiterste had getest.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 3b

Bron: Leen Overweg

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)