DWV verder met Van Twiller

Nadat DWV het contract met Kees Guyt al had verlengd heft het nu ook een overeenkomst voor het nieuwe seizoen met de trainer van de zaterdagselectei. Remco van Twiller is ook komend seizoen de ‘baas’ van de zaterdagselectie.

Van Twiller: “Het was na jaren van afwezigheid in de zaterdag standaard klasse de bedoeling om dit seizoen weer een eerste zaterdag elftal op de been te brengen. Dit om de jeugdspelers die het niveau  nog niet hebben voor de Zondag  1 en 2 een vangnet te bieden om ze voor D.W.V. te behouden en om ze zodoende in een of twee jaar alsnog klaar te stomen voor de Zondag selectie.”

Tot op heden is deze opzet redelijk geslaagd. Al zijn de resultaten nog wat wisselvallig. Afgelopen weekend werd Sloterdijk met ruime cijfers verslagen. De ploeg van Van Twiller staat momenteel op de achtste plaats en een prijs lijkt er dit seizoen niet meer in te zitten. Het team bestaat voor een groot gedeelte uit echte clubjongens, spelers die al sinds hun jeugd aan de club verbonden zijn. Van Twiller, die zelf al dertig jaar aan de club verbonden is, trainde sommige spelers ook al in de jeugd.

Van Twiller: “Na dit seizoen lijken twee spelers de overstap te gaan maken naar de zondagselectie dus ook wat dit aangaat is de doelstelling gehaald. Volgend seizoen zal de doelstelling zijn om promotie naar de vierde Klasse af te dwingen om de jonge spelers op een wat hoger niveau zich weer wat beter en sneller te laten ontwikkelen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)