Echteld al weer weg bij Zeeburgia. Achkari zijn opvolger

Leeroy Echteld is sinds een paar weken trainer van zondag tweedeklasser Zeeburgia en moet nu alweer vertrekken. Zijn andere werkgever, AZ, waar Echteld als jeugdtrainer werkt, heeft hem verzocht ermee te stoppen en zich voor 100% op AZ te richten. Een tegenvaller voor Zeeburgia, dat graag het seizoen met Leeroy had afgemaakt.

Gelukkig heeft Zeeburgia in Reda Achkari snel een waardige vervanger gevonden. Reda heeft getekend voor het huidige en het komende seizoen. Medet Kurtkaya zal Reda blijven ondersteunen in de rol van assistent trainer.

Reda is geen onbekende voor de club uit Amsterdam-Oost. Hij heeft zelf bij Zeeburgia gevoetbald en is lang als jeugdtrainer aan de club verbonden geweest. Alain Munoz, bestuurslid senioren, is dan ook een trots Zeeburgiaan: “Ik heb Reda door de jaren heen zien groeien als trainer en hij heeft al ruimschoots zijn sporen verdiend met oa zijn grote bijdrage aan de opmars van de A1 (van de 3e naar de 1e divisie). Ik heb alle vertrouwen dat Reda ook de seniorenafdeling van Zeeburgia naar een hoger plan kan tillen.”

Achkari”Als jeugdtrainer heb ik bij Zeeburgia geleerd hoe belangrijk het is om spelers kansen te geven en hoe ze zich dan steeds verder door-ontwikkelen. Leuk dat ik dat nu bij de senioren mag gaan doen!”

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)