Home / slideshow / Edwin Keizer (Jong Holland) volgend seizoen trainer bij IVV
IVV Landsmeer

Edwin Keizer (Jong Holland) volgend seizoen trainer bij IVV

In december werd duidelijk dat de wegen tussen IVV en hoofdtrainer Gerrie Breugem scheiden aan het eind van dit seizoen. De club uit Landsmeer heeft Edwin Keizer gestrikt als de opvolger van Breugem. Keizer is op dit moment trainer van Jong Holland, een ploeg uit de zaterdag tweede klasse A. Na een mindere start zijn de resultaten van Jong Holland beter geworden. De ploeg van Keizer is de afgelopen zes wedstrijden ongeslagen.

Na dit seizoen scheiden de wegen van IVV en trainer Gerrie Breugem

De voorzitter van IVV, Denis Brouwer, heeft eerder uitgesproken om met IVV door te stoten naar een hogere klasse. De club denkt met de Volendamse Keizer dat te kunnen bewerkstelligen. “Unaniem zijn we tot het oordeel gekomen dat hij, uit de zeer veel geïnteresseerden en goede kandidaten, de beste kandidaat is voor IVV en ons binnen 3 jaar naar de eerste klasse kan brengen. Met goed verzorgd voetbal,  herkenbaar en jonge selectie, met behoud van onze eigen identiteit, inclusief de gezelligheid die daar bij hoort bij een amateurclub als IVV.”

De technische staf bestaat naast de oud speler van FC Volendam uit Rene Stemerdink (keeperstrainer), Patrick Tol (hoofdtrainer tweede elftal en vanaf volgend seizoen assistent-trainer bij het eerste elftal), Herman van Oort (assistent-trainer tweede elftal) en verzorger Thomas Matulessy. Keizer en zijn technische staf worden verantwoordelijk om binnen drie jaar naar de eerste klasse te promoveren. Ook is het doel om het tweede elftal terug te laten keren in de reserve eerste klasse.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV