Eerste zege voor V&V tegen CTO ‘70

In de zaterdag derde klasse B heeft Vlug & Vaardig de eerste drie punten kunnen bijschrijven. Na twee gelijke spelen en twee nederlagen klopte de promovendus in Duivendrecht CTO ’70 met 0-3.

Er werd in de eerste helft nauwelijks een kans weggegeven door V&V. Maar de gasten slaagden er zelf ook niet in gevaarlijk te worden voor het doel. Pas in de laatste tien minuten voor de rust kwam er wat leven in de brouwerij. In de 34ste minuut werd, na een steekpass door het midden, door de thuisclub gescoord, maar scheidsrechter Van Wijnen floot af voor buitenspel.

Een paar minuten later werd een vrije trap van Rachid Moufid door Leroy Hardenberg naast gekopt. Uit de tegenaanval wist Joash Johnson de achterlijn te halen, maar de 46-jarige doelman Groen voorkwam erger. In de extra tijd werd een hoekschop van Niels van Elsas door aanvoerder Marco Brouwer in de kruising gekopt. Doelman Jonathan Johnson was kansloos: 1-0.

CTO70 - V&V

Na rust startte V&V sterk en mocht gelijk een paar hoekschoppen nemen. In de vijftigste minuut namen de gasten wat meer afstand. Een voorzet van Hardenberg werd door Van Elsas raak gekopt. Twee minuten later gaf Hardenberg vanuit de middencirkel de bal mee aan Van Elsas, die van een meter of 35 met links de bal over de uitlopende doelman Johnson in het doel schoot.

Met een aanvallende wissel werd CTO ’70 wat dreigender. Nadat Wouter Oosterloo zich verkeek op een hoge bal, wist doelman Groen door goed uitlopen een doelpunt te voorkomen. Aan de andere kant lukte het V&V twintig minuten voor tijd niet een enorme kans te verzilveren. Als laatste werkte Van Elsas van dichtbij de bal over het doel.

CTO70 - V&V

V&V eindigde de wedstrijd nog wel met een man minder. Diep in de blessuretijd maakte Oosterloo een domme overtreding nadat de scheidsrechter verzuimde voor een tackle van CTO ’70 te fluiten. Hij kon met rood alvast de kleedkamers opzoeken en werd even later gevolgd door de rest van de ploeg met de 0-3 als eindstand.

Verslag Rien van Tilburg

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)