Eind aan getouwtrek Kaars

Ajax heeft het contract met spits Dennis Kaars met een jaar verlengd. De felbegeerde aanvaller en teammanager Jan Fleijsman kwamen donderdagavond tot overeenstemming. Volgende week zal daadwerkelijk het contract getekend worden.
Fleijsman was blij dat hij zijn topscoorder in een vroeg stadium heeft vast kunnen leggen: “We wilden Dennis graag houden en de afgelopen weken kwamen er steeds meer signalen dat andere clubs (onder andere Huizen, red.) hem wilde vastleggen. Aan al dat getouwtrek komt nu een eind. En dat geeft rust”. Ajax hoopt in de toekomst met profclub Almere City nauwer te gaan samenwerken. Fleijsman: “Het zou mooi zijn als er straks jongens van ons naar Jong Ajax of Almere kunnen om zich verder te ontwikkelen. Dat zou een mooie stap zijn”.
De komende weken gaat Ajax met meerdere spelers om de tafel. Ook hebben zich al diverse spelers gemeld bij de eersteklasser. Fleijsman: “Spelers willen hier graag naar toe komen. Zeker als we promoveren naar de hoofdklasse. Dat is een teken dat we goed bezig zijn”.
Zaterdag speelt Ajax met Kaars in de spits thuis tegen Lelystad.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)