Eindelijk weer een resultaat voor De Meer

Voor het eerst sinds 9 oktober heeft De Meer weer een resultaat weten te boeken. Toen werd met 0-1 gewonnen bij Assendelft, nu werd tegen diezelfde ploeg met 2-2 gelijk gespeeld. “Eindelijk weer eens een resultaat, dat was een tijd geleden”, aldus een opgeluchte Marciano Nonneman.

“Ondanks alle nederlagen van de afgelopen tijd begonnen we met vertrouwen aan het duel en startten we redelijk”, zo zag hij. Toch gaf zijn ploeg in een paar minuten tijd twee goals weg, waardoor het tegen een 0-2 achterstand aan keek. Op slag van rust wist het uit een vrije trap echter de aansluitingstreffer te maken met Queentino Zinhagel. “Het is zonde dat we uit twee omschakelmomenten weer twee goals weggeven, maar dat we die 1-2 maakten was lekker. We voelden dat er zeker wat in zat”, aldus de trainer.

Snel na rust viel ook de 2-2 van Necati Delibasi en had De Meer helemaal het gevoel dat er meer in zat. “Daarna hebben we vooral op hun helft gespeeld, maar de bal wilde er niet meer in.” In de laatste seconde raakte De Meer zelfs nog de lat.

De zege zat er dus niet in, maar de ploeg put vertrouwen uit het resultaat. Al is er ook realisme: het gat om rechtstreekse degradatie te ontlopen is inmiddels 9 punten. “Het gat is inderdaad groot, dus we bekijken het per wedstrijd. We zijn nu vooral met onszelf bezig en niet met de ranglijst.”

Volgende week gaat De Meer op bezoek bij nummer 8 Hillegom. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)