El Gourari en Tayeb weer terug bij De Dijk

De Dijk kan weer beschikken over Nabil el Gourari en Chakib Tayeb. Beide spelers hebben trainer Jochem Twisker laten weten weer graag bij de selectie aan te sluiten. Een eventuele terugkeer van Achmed Ahahaoui hangt af van het herstel van zijn blessure.

El Gourari, Ahahaoui en in een later stadium Tayeb waren na het opstappen van hoofdsponsor Heino Braspenning niet beschikbaar voor de oefenmeester. “Ik ben blij dat ze terug zijn, want we hebben ze hard nodig.”

El Gourari: “Mentaal kon ik het niet opbrengen om nog voor De Dijk te voetballen na dat gedoe met Heino, maar nu Saïd Bentohami in het bestuur zit ben ik er weer klaar voor. Ik hoop dat ik wat kan betekenen voor het team. Het enige waar ik mij nu op ga richten, is degradatie voorkomen met De Dijk.’

Een eventuele terugkeer van Ahahaoui kan nog lang duren. Twisker: “Hij is al lange tijd geblesseerd en heeft vocht in zijn achillespees. Deze week volgen er weer onderzoeken en dan pas weten we of hij weer kan gaan trainen, maar het kan ook zo zijn dat hij helemaal stopt.”

De Dijk, dat zich onlangs versterkte met doelman Roy Pistoor van Almere City, gaat zondag op bezoek bij De Treffers. Tayeb en El Gourari doen dan nog niet mee. Zij zullen maandag pas weer aansluiten en zijn dan tegen Excelsior Maassluis weer inzetbaar.

Foto boven Rob Beense | Nabil el Gourari

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)