Enes Eldemir keert na één seizoen AGB terug bij DCG

Enes Eldemir verruilt aan het einde van het seizoen AGB voor DCG. De verdediger kwam één seizoen uit voor de gedeeld koploper in de derde klasse. Eldemir keert nu dus terug bij DCG, waar hij zijn carrière ook begon.

Na een aantal goede gesprekken met de nieuwe trainer Danny van der Moot, besloot de 23-jarige centrale verdediger te kiezen voor DCG. “Ik heb veel geloof in het project wat de de trainer voor ogen heeft,” vertelt Eldemir. “Ik heb een goed gevoel aan de gesprekken over gehouden waarin hij aangaf goed en aanvallend voetbal te willen spelen. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Het is mooi om weer terug te keren bij DCG.”

Eldemir hoopt zich volgend seizoen in de basis te spelen bij de tweedeklasser. “Ondanks dat AGB wellicht ook promoveert is dit natuurlijk wel een niveau hoger. Ik wil bij DCG een goede voorbereiding draaien en een basisplaats afdwingen. Ik hoop dat we volgend seizoen bovenin kunnen meedraaien. DCG heeft genoeg kwaliteit, ook nu er een aantal spelers weg gaan.”

Voordat de laatste man vertrekt naar DCG, wil hij het seizoen bij AGB eerst afsluiten met een kampioenschap. De ploeg van Senel Cebar is daarvoor in een felle strijd verwikkelt met Arsenal. “Ik heb er vertrouwen in dat wij het gaan worden,” aldus Eldemir. “Wanneer wij een wedstrijd voetballend niet kunnen winnen, winnen wij de wedstrijd op strijd. Het zal nog een spannend slot van de competitie maar ik denk dat wij aan het langste eind trekken.”

Verslag: Joey Schoo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)