Erevoorzitter JOS WGM overleden

Cor Roor, erevoorzitter van JOS Watergraafsmeer is vrijdagochtend (17 februari) overleden. De club laat op haat website weten zeer aangeslagen en ontdaan te zijn. Roor is een echte ‘Josser ‘ en vervulde vel e functies binnen de club.

Roor was in eerste instantie actief voor J.O.S. en later voor de fusie vereniging JOS Watergraafsmeer. Hij heeft de club gediend als jeugdvoorzitter als voorzitter en de laatste jaren als erevoorzitter. In zijn tijd bij de club heeft hij vele hoogtepunten meegemaakt maar stond hij er ook toen het wat minder met de club ging. Samen met anderen heeft hij een cruciale rol gespeeld en JOS Watergraafsmeer van de ondergang weten te redden.

“Een Josser in hart en nieren” staat er op de website van de club. “Voor álle wedstrijden zal een minuut stilte gehouden worden. Daarnaast zullen de vlaggen van JOS Watergraafsmeer één week lang halfstok hangen. JOS Watergraafsmeer is trots en dankbaar dat wij een man als Cor Roor als één van de onzen hebben mogen beschouwen. Cor Roor had de mooie gewoonte om bij afsluiting van de Algemene Ledenvergadering het woord te vragen en sprak dan enige beschouwende woorden. Het zal oorverdovend stil zijn bij de komende jaarvergadering. Onze gedachten gaan uit naar Tante An, de kinderen, kleinkinderen en overige directe familie.”

 

Op de foto uit 2007 : Links Cor Roor naast de huidige voorzitter Joop Vlug. Rechts Hennie ter Lingen

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)