Esajas past niet in nieuwe plannen Arsenal en verlaat per direct de club

Harvey Esajas past niet in de nieuwe plannen van Arsenal. De oefenmeester heeft dat onlangs te horen gekregen van voorzitter Wim Teuling. Esajas, die niet ontslagen is, was hoofdtrainer van het eerste zaterdag elftal. Beide partijen besloten de samenwerking per direct stop te zetten.

Voorzitter Wim Teuling: “Voor de duidelijkheid wil ik aangeven dat Harvey niet ontslagen is. Hij past gewoon niet in de plannen die we hebben voor volgend seizoen. Dat hebben we hem keurig op tijd verteld. Officieel is hij dus niet weg, maar het klopt dat hij niet meer voor de groep staat.”

Foto John Beckman ” Imro Wielkens

Imro Wielkens blijft wel aan de club verbonden. Komend seizoen zal hij weer de leiding hebben over het eerste zondagelftal. Ook Iwan Zandwijken (voormalig trainer zaterdag en zondag) zal in de toekomst aan de club verbonden blijven. Teuling: “Imro en Iwan zijn nauw betrokken bij de plannen die we met Arsenal hebben. Het zijn grootse plannen waar ik nu nog niets over kan zeggen. We zijn momenteel bezig alles uit te werken. We hopen over een maand onze plannen te kunnen presenteren.”

Foto boven RickySportphotography | Harvey Esajas

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)