Extra kaarten De Dijk – Ajax in vrije verkoop

Voor het bekerduel tussen De Dijk en Ajax van aanstaande woensdag zijn nog 350 extra kaarten in de vrije verkoop gekomen. Deze zijn alleen via de website van FC Volendam te verkrijgen. Het gaat dan vooral om kaarten voor de Pe Muren-tribune.

Bestuurslid Peter Oosterbeek: “Al onze supportersbussen zitten vol. We zullen met tien bussen naar Volendam gaan. Dat zijn voornamelijk onze jeugdleden. De kaarten die we over hadden, hebben we nu teruggeven aan Volendam zodat die online verkocht kunnen worden. Het heeft dus geen zin meer om contact met De Dijk op te nemen. De eretribune en de lange zijde aan de overkant (Jaap Jonk tribune, red.) zijn, met uitzondering van de twee vakken in de hoeken, uitverkocht.”

In tien dagen tijd werden er ruim 5000 kaarten verkocht voor het duel dat woensdag om 18:30 uur in het KRAS Stadion wordt gespeeld. Oosterbeek: “We hopen op deze manier mensen de kans te geven om de wedstrijd alsnog te bezoeken. het zou natuurlijk fantastisch zijn als het stadion is uitverkocht.”

Voor jeugdige toeschouwers kost een kaartje op de Pe Muren of Jaap Bond-tribune vijf euro. Volwassen betalen tien euro. De laatste toegangskaarten zijn alleen te verkrijgen via de website van FC Volendam. Klik hier voor de online kaartverkoop.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)