FC Aalsmeer haalt ook Zaid Lahmaj van Legmeervogels

Zaid Lahmaj is de vierde speler die komende zomer van Legmeervogels de overstap maakt naar FC Aalsmeer. De 23-jarige verdediger was pas bezig aan zijn eerste seizoen in Uithoorn en volgt nu Daan van Huffel, Lulinho Martins en Dusan Gorgievski richting Aalsmeer.

“Met Legmeervogels hebben we een uitstekend seizoen gedraaid (zevende plaats als debutant in de zondag eerste klasse A, red.). Dat is ook mijn verwachting voor het komend seizoen bij FC Aalsmeer”, zegt Lahmaj op de website van zijn nieuwe club. “De reden dat ik voor Aalsmeer kies is ook omdat ik graag een keer op zaterdag wil voetballen en de club ambitieus is. Ik wil sowieso altijd voor de prijzen spelen. Met de selectie van volgend seizoen moet dat zeker gaan lukken.”

De verdediger droeg eerder het shirt van DCG. Hij was onder de indruk van het totaalplaatje dat trainer Cor van Garderen heeft geschetst. “De bedoelingen zijn duidelijk gemaakt en er staat een goede organisatie die echt stappen wil maken. Ik wil daar graag onderdeel van uitmaken. Daarnaast ken ik een aantal spelers al en heb ik natuurlijk met Daan van Huffel bij DCG én Legmeervogels gespeeld. Dat woog ik ook mee in mijn beslissing om voor Aalsmeer te kiezen.”

De verdediger is de achtste aanwinst voor FC Aalsmeer, dat dit seizoen als zevende eindigde in de zaterdag eerste klasse A. Naast het viertal van Legmeervogels komen ook Ruben Rietdijk (Alphense Boys), Reshad Haidari (Argon), Colby Harmon (JOS/Watergraafsmeer) en Berry Kramer (CSW) naar de Beethovenlaan.

Foto: Ronald Bakker

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!