FC Abcoude is volstrekt kansloos bij Kampong

Net als vorig seizoen is FC Abcoude met de staart tussen de benen teruggekeerd van de uitwedstrijd bij Kampong. Vorig seizoen ging de zondag tweedeklasser met 7-3 onderuit in Utrecht, nu werd er met 8-1 verloren.

Het vertoonde spel van vorige week bij koploper SDZ bood, ondanks de ongelukkige 1-0 nederlaag, hoop voor de ploeg van Petar Djenic. Dit bleek tegen beter weten in, want op bezoek bij de nummer twee was FC Abcoude kansloos. Kampong was vele malen beter, sneller, fitter, wendbaarder en gedrevener. De gasten werden overlopen. Na een kwartier spelen opende Hamza Azouagh het bal. Tien minuten later stond het al 3-0 door twee treffers van Leon Lenders vlak achter elkaar.

Daarmee was de wedstrijd binnen een halfuur gespeeld. Na de rust deden Azouagh en Siemen Eijkemans hier een schepje bovenop met de 4-0 en 5-0. Via Nils Baltissen slaagde FC Abcoude erin iets terug te doen, al was dit slechts voor de eer. Een grote nederlaag kon niet voorkomen worden. Door twee goals van Daan van de Ster en nog eentje van Eijkemans werd de eindstand op 8-1 bepaald, waar dubbele cijfers net zo goed gehaald konden worden.

FC Abcoude blijft door de ruime verliespartij voorlaatste staan. De achterstand op de veilige plaatsen bedraagt nog altijd vijf punten. Over twee weken gaat de ploeg van Petar Djenic op bezoek bij hekkensluiter PVCV. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag tweede klasse B.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)