FC Weesp houdt punt over aan duel met FC Jeugd

FC Weesp heeft een punt over gehouden aan het duel met hekkensluiter FC Jeugd. “Het was een wat rommelige wedstrijd, die allebei de kanten op kon”, vond Weesp-trainer Dick-Jan Ente.

Het was zijn ploeg die na een half uur op voorsprong kwam via Milan Geerstma, maar vlak voor rust kwam FC Jeugd op 1-1 uit een counter. “Dat was eigenlijk hun enige kans. Wij hadden te veel kansen nodig om de wedstrijd naar ons toe te trekken en hun keeper hield hen goed op de been”, aldus Ente.

Hoewel vooraf misschien gehoopt werd op drie punten, blijft de trainer positief: “Iedereen denkt dat FC Jeugd makkelijk te verslaan is, maar als je naar de uitslagen kijkt, zie je dat het echt niet automatisch drie punten zijn. Het positieve is dat wij weer een punt hebben gepakt en dat zij niet dichterbij gekomen zijn. We hebben nog een aantal punten nodig. Ik ben ervan overtuigd dat we die gaan halen, maar hoe eerder je ze hebt, hoe beter”, aldus Ente over de strijd om lijfsbehoud.

Volgende week gaat FC Weesp op Sportpark Drieburg op bezoek bij koploper De Meer, dat dit weekend genoegen moest nemen met 1-1 bij Hooglanderveen. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Archieffoto: Hans van Dijk

De Meer moet genoegen nemen met punt tegen Hooglanderveen

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)