FC Weesp pakt een punt tegen Argon

Vorige week leek FC Weesp tegen Legmeervogels even te gaan verrassen. Het stond na een half uur met 0-2 voor, maar in de tweede helft stelde de eersteklasser orde op zaken en werd het 4-2. Dit weekend trad de ploeg van Dick-Jan Ente opnieuw aan tegen een eersteklasser. Dit keer was Argon de opponent en wist Weesp een punt te behalen.

Na ongeveer tien minuten was het Argon dat de score opende na miscommunicatie in de verdediging bij Weesp. Maar na 45 minuten werd met een 1-1 stond de kleedkamers opgezocht, omdat Moustafa Jabi met een fraai schot tot scoren was gekomen.

Na rust was Weesp voetballend de bovenliggende partij, maar kwam het toch weer op achterstand. Doelman Jip van Wilsum werd op knullige wijze gepoort. Maar Weesp gaf niet op en wist met Floris Lukken voor Milan Geertsma weer op gelijke hoogte te komen. Net als vorige week kwam Lukken met het hoofd tot scoren. Kort voor het laatste fluitsignaal kreeg Argon een buitenkansje om met de drie punten naar huis te gaan. De bal ging op de stip, maar werd huizenhoog over geschoten.

De eerste twee officiële duels zullen Weesp zeker hoop geven richting de start van de competitie. Volgende week wordt de groepsfase van de beker afgesloten tegen FC Aalsmeer.