Home / Algemeen / Fenne kruipt door twee goals Top 10 Cans Topscorer binnen

Fenne kruipt door twee goals Top 10 Cans Topscorer binnen

De strijd om de titel in de CANS Topscorer is bij de mannen al maanden vergeven aan Dennis Kaars. Daarachter is het nog wel spannend om de podium plaatsen. Al lijken Buimer (Swift) en Eijkenaar (Purmersteijn) die plaatsen niet meert te kunnen ontgaan. Daarachter bevindt zich een grote groep spelers die wekelijks stuivertje wisselen.

Ralf Fenne scoorde afgelopen weekend twee keer in de met 4-2 gewonnen wedstrijd tegen NVC. Daarmee brengt hij seizoenstotaal op elf en dat is goed voor een achtste plaatst in het klassement. Verder was er afgelopen weekend niemand die twee keer het doel wist te vinden. Mauritsio Helstone (AFC, 5e plaats) en Omar El Aamrani (AGB, 6e plaats) wisten net als Eijkenaar en Kaars weer een doelpunt aan hu totaal toe te voegen.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen (Minimaal 5 doelpunten)

Bij de vrouwen blijft het ongemeen spannend. Van de Top 3 kwam afgelopen weekend alleen Hidayat in actie, maar de speelsters van Kadoelen wist niet tot scoren te komen. Ahaddouch (Buitenveldert 2) en Van den Bighelaar (Ajax) deden dus zonder te spelen goede zaken.  Lisanne Simonidis (Kadoelen) was de enige speelster die twee keer tot scoren kwam.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen (Minimaal 3 doelpunten)

Foto Hans van Dijk | Ralf Fenne scoort tegen NVC twee keer