Ferry van der Meulen nieuwe trainer zondagselectie CTO 70

Ferry van der Meulen is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zondag vijfdeklasser CTO 70. Hij volgt daarmee Dave Seegers op, die naar Germaan/De Eland vertrekt. Van der Meulen gaat zijn werk bij CTO 70 combineren met zijn huidige functie als trainer van Geuzen Middenmeer zaterdag 1.

Van der Meulen was er na twee goede gesprekken uit het met bestuur. “Er was wederzijdse tevredenheid over onze gesprekken. Ik heb mijn visie en inzicht op voetbal gegeven en het bestuur vond dat ik er kijk op had. Vervolgens heb ik ook met de spelers gesproken en ook zij hadden een goed gevoel bij mij. We waren er daardoor al redelijk snel uit.”

De oefenmeester hoopt de komende seizoenen stappen te maken met de club uit Duivendrecht. “Ik wil bij de club wat opbouwen. De aandacht voor de jeugd in combinatie met de ervaring van de oudere spelers uit het huidige team zal daarbij erg belangrijk zijn. De resultaten zijn de laatste tijd niet goed maar ik heb vertrouwen in de toekomst. Ik heb het elftal laatst zien voetballen en ik heb gezien dat er het nodige voetbalvermogen in het team zit. Toch zal er wel het nodige moeten veranderen om te promoveren naar de vierde klasse. Spelers die structureel één keer trainen zullen vaker moeten trainen. Ik ga daarom ook met spelers uit de huidige selectie praten. Het is voor mij een uitdaging om met mijn enthousiasme en voetbalinzicht er alles uit te halen het komende seizoen.”

Van der Meulen zal volgend seizoen vaak op de velden te vinden zijn. “Ik heb de jongens van Geuzen Middenmeer gevraagd of zij verder met mij wilden en zij willen graag dat ik blijf. Ze vonden het ook goed om op maandag en woensdag te trainen. Met CTO’70 ga ik dan op dinsdag en donderdag trainen en zodoende kan ik het goed combineren. Het wordt druk, maar ik heb er erg veel zin in.”

Foto boven CTO’70: Cees Houweling (secretaris), Ferry van der Meulen (trainer) en Peter Runhaar (voorzitter)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!