Fotoverslag De Meteoor – OSV

In de zondag derde klasse C heeft De Meteoor de doelpuntrijke derby tegen OSV winnend weten af te sluiten. In Amsterdam-Noord vielen zeven doelpunten, waarbij de ploeg van Gerrie Breugem aan het langste eind trok: 4-3. Fotograaf John Beckman stond voor ons langs de lijn en maakte dit fotoverslag.

Halverwege stond het nog 0-1 in het voordeel van OSV. Na de rust kwam De Meteoor op gelijke hoogte en trok het de wedstrijd naar zich toe, al ging dat niet gemakkelijk. De thuisploeg maakte in de tweede helft met de vlugge aanvallers gebruik van de defensieve slippertjes bij OSV en strafte deze goed af. Door de zege staat De Meteoor op een gedeeld tweede plaats op twee punten achter koploper AGB. OSV staat met acht punten op een zesde plaats.