FOTOVERSLAG: Nieuwkomer DCG (zaterdag) geeft visitekaartje af

DCG heeft sinds dit seizoen weer een eerste zaterdagelftal. Afgelopen zaterdag wist het ‘nieuwe’ elftal zich te plaatsen voor de eerste knock-out ronde van de districtsbeker. In de poulefase werden alle drie de wedstrijden gewonnen door de zaterdag vierdeklasser. Zaterdag werd de zondagtak van Buitenveldert met 1-0 verslagen.

Foto Jeroen de Kock

_JDK8833

DCG moet aanstaande dinsdag nog het restant uit spelen van de afgelopen woensdag gestaakte wedstrijd tegen Sloterdijk. DCG staat, met nog veertig minuten te spelen, echter met 4-0 voor dus is de volgende ronde al een feit.

Tegen Buitenveldert scoorde Sil Zijlstra in de tweede helft de enige treffer uit een vrije trap. DCG verzuimde het verschil groter te maken waardoor Buitenveldert in het laatste kwartier nog een aantal keer dichtbij de gelijkmaker was.