Gary Bouwmeester keert na één seizoen AGB terug bij DCG

Na Tatchary Langguth heeft zondag tweedeklasser DCG binnen korte tijd weer een versterking binnen gehaald voor volgend seizoen. Gary Bouwmeester keert na één seizoen weer terug bij zijn geliefde club. Oude liefde roest immers niet.

Bouwmeester verlaat AGB na één seizoen omdat hij graag weer wil spelen bij de club waar zijn hart ligt. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij AGB. Daar ligt het zeker niet aan. Ik word hier op handen gedragen en iedereen bij de club is goed voor mij. Ik werd bij mijn komst met open armen ontvangen en alles bevalt hier goed. Toch blijft DCG mijn club. Ik ga nog steeds elke donderdagavond een biertje drinken bij de club en ben er verder ook vaak te vinden. Het is mooi om er volgend seizoen ook weer te voetballen.”

De aanvaller is bij AGB bezig aan een uitstekend seizoen en ondanks de mindere resultaten van de afgelopen weken staan de Amsterdammers er nog uitstekend voor om het kampioenschap te behalen in de zondag tweede klasse B. “Ik kan wel spreken van een prima seizoen. Ik speel bijna alles, ben belangrijk geweest met assists en goals en we kunnen kampioen worden. Het is jammer dat het de laatste weken wat minder gaat. We hebben in de eerste seizoenshelft met onze speelstijl (4-4-2) veel tegenstanders verrast. Zij gaan zich nu toch meer op ons instellen omdat we bovenaan staan. Ik denk dat de oorzaak van de mindere resultaten daar ligt.”

Bouwmeester hoopt volgend seizoen met een leuke groep bij DCG goede prestaties neer te zetten. “Het is leuk nieuws dat Tatchary ook naar DCG gaat. Hij is een hele goede voetballer en daarnaast ken ik hem ook al heel lang. Ik vind het belangrijk dat we volgend seizoen een leuke spelersgroep hebben en er een goede sfeer heerst. We zullen in de eerste vijf wedstrijden dan moeten kijken hoe het gaat. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Maar het is nu eerst zaak om het kampioenschap met AGB binnen te halen. Het moet niet zo zijn dat ik volgend seizoen met DCG tegen AGB speel.”

Foto’s: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)