Gedeelde eerste plaats voor AMVJ na 1-4 zege bij BOL

Gedeelde eerste plaats voor AMVJ na 1-4 zege bij BOLIn de zaterdag tweede klasse A wordt de koppositie gedeeld door Marken en AMVJ. DE Amsterdammers moeten de eilandbewoners nog voor laten gaan op basis van een beter doelsaldo. AMVJ won met 1-4 bij BOL en scoorde al negen keer in de eerste twee wedstrijden.

“Het is inderdaad een mooie start’ zegt trainer Hans Schakel, “Maar het is nog veel te vroeg om te zeggen hoeveel dit waard is. Pas na vijf of zes wedstrijden gaan we onze doelstelling kenbaar maken.”

Tegen Bol kwam AMVJ tegen de verhouding in op voorsprong. Na tien minuten kreeg de ploeg van Schakel een strafschop. Mark Schol bleef koel en tekende zo voor de 0-1. Schakel: “ De eerste helft ging het allemaal erg moeizaam bij ons. Het was dan ook terecht dat Bol op 1-1 kwam.” De 1-1 viel na een half uur spelen uit een vrije trap.

Na rust startte AMVJ sterk en boekte het een verdiende overwinning waar niets op af te dwingen viel. Na uur zette centrale verdediger Bram van der Driest de bezoekers weer op voorsprong. Dit keer werd deze niet meer weggeven. Na zeventig minuten zorgde Bram Owusu met zijn derde doelpunt van het seizoen voor de 1-3 en tien minuten voor tijd bepaalde invaller Joram Melis de eindstand op 1-4.

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma.

Archief foto Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)