Geel, Ruder en Noordenbos doen goede zaken in BvCM topscorer

De tweede speelronde in het amateurvoetbal heeft een aantal spelers veel punten opgeleverd voor het BvCM Topscorersklassement. Tim Wulffraat, die niet scoorde, staat nog steeds aan de leiding maar hij heeft dan ook al vier wedstrijden gespeeld.

Donny Geel (Beursbengels) was de grootste steiger door vier keer te scoren in het duel tegen NFC. Hij klimt naar de vijfde plaats. Ook Joey Noordenbos (HBOK) deed van zich spreken door namens HBOK drie keer te scoren tegen Castricum.

Tim Ruder komt de top drie binnen. De aanvaller van De Dijk scoorde ene keer tegen VOC en brengt daarmee zijn totaal op drie. Op de speciale Topscorerspagina staat de complete top 20!

Topscorer V

Bij de vrouwen is de eerste plaats voor Mariam Ahaddouch. De speelster van Buitenveldert 2 maakte al vier doelpunten. Ook afgelopen weekend scoorde zei twee keer. Ook Lynn Kamphuis (Overbos) scoorde twee keer en staat nu ook op een totaal van vier. De top 3 wordt gecompleteerd door Melissa Janssen van Kadoelen. De top tien is te zien op de speciale topscorerspagina.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!