Geen paniek bij OSV na twee nederlagen

OSV is de competitie in de zaterdag derde klasse A begonnen met twee nederlagen. Trainer Kai Meeuwsse  sprak voor het seizoen uit dat hij absoluut bovenin mee zou gaan spelen. Het doel was duidelijk, maar voorlopig komt het er nog niet uit. Van paniek is echter totaal niets zichtbaar.

Meeuwsse: “Er is absoluut geen paniek bij ons en ik maak me ook zeker geen zorgen. Natuurlijk had ik liever gewonnen, maar ik ben tevreden over het spel en de ontwikkelingen die ik zie.”

OSV koos er , op initiatief van de spelers, voor om  wat accenten te verleggen. Meeuwsse: “ De afgelopen jaren was gezelligheid het belangrijkste bij de selectie. Nu hebben ze er voor gekozen om het accent wat meer op de prestaties te leggen. Het is jammer dat we dan nu nog gene punten hebben.”

OSV verloor in het openingsweekend met 3-0 van EVC en afgelopen zaterdag won HCSC met 0-1 op Sportpark Oostzanerwerf. Meeuwsse: “ Tegen EVC mis  ik een paar spelers in verband met een bruiloft, maar dat mag geen excuus zijn. Tegen HCSC krijgen we in de eerste helft vijf of zes 100% kansen. Die moeten we gewoon maken. Dat doen we niet en dan krijg je na rust de deksel op je neus.”

Zonder punten en zonder ook nog mar een doelpunt gemaakt te hebben valt de start wat dat betreft dus erg tegen. Zaterdag wacht medekoploper Opperdoes. Meeuwsse: “De sfeer is goed. Er is geen gezeik en we spelen geen slecht voetbal. We zijn gewoon een omslag aan het maken. Opperdoes is nu geen ideale tegenstander. Het is nu al een zes punten wedstrijd. We willen mee doen om de titel, maar het is nog vroeg in het seizoen. Onze tijd komt echt wel.”

Foto groot-waterland.nl : EVC – OSV

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV