Gefeliciteerd Bekker en El Yagmouri!

Afgelopen zondagmiddag om kwart voor vier was eindelijk bekend wie het BvCM topscorerklassement van het seizoen 2012-2013 heeft gewonnen. Maar zoals bij zoveel wedstrijden, moest ook hier de rekenmachine erbij worden gepakt. De heren Paul Bekker (JOS Watergraafsmeer) en Rachid El Yagmouri (OFC) hebben het onwaarschijnlijke gepresteerd. Na 26 wedstrijden zijn zij gelijk geëindigd op de eerste plaats met allebei dertig punten. Bekker heeft 25 goals met factor 1,2 en El Yagmouri heeft 30 goals met factor 1. Een uitermate goede prestatie en Het Amsterdamsche Voetbal en de firma BvCM feliciteert hen van harte met de behaalde eerste plaats.

Rest natuurlijk de vraag wie van hen naar Barcelona mag om een wedstrijd te bezoeken. De oplossing werd in overleg tussen Het Amsterdamsche Voetbal en BvCM al snel gevonden. Er is een extra reis naar Barcelona beschikbaar gesteld, zodat beide spelers met aanhang naar Barcelona mogen. Dit kan zelfs een doordeweekse Champions League wedstrijd zijn, zodat de spitsen hun elftal in het weekend niet in de steek hoeven laten. Met deze oplossing kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd eerste jaar van het BvCM topscorerklassement, waarvan nu al duidelijk is dat er volgend jaar een vervolg komt.

Kijken we nog even naar de rest van het klassement, dan zien we dat Calvin Koster (Aalsmeer) op een mooie tweede plaats is geëindigd met 26 doelpunten met factor 1. Dennis Kaars (Ajax) deed nog even goede zaken, door driemaal te scoren tegen Volendam. Beide heren zullen ook op het podium verschijnen tijdens het gala van Het Amsterdamsche Voetbal om een prijs in ontvangst te nemen.

Vandaag publiceren we een lange lijst van doelpuntenmakers van spelers die 5 of meer doelpunten maakten het afgelopen seizoen. In september zal iedereen weer op nul beginnen.

Voor het volledige overzicht kunt u kijken op:

https://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/bvcm-topscorer/

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!