Home / Derde Divisie zondag / Gehavend JOS Watergraafsmeer verliest van Hoogland

Gehavend JOS Watergraafsmeer verliest van Hoogland

JOS Watergraafsmeer heeft zondagmiddag een terechte nederlaag geleden tegen Hoogland. De ploeg van Cor ten Bosch verloor met 3-1.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Het zit de Amsterdamse vereniging gedurende de afgelopen weken allerminst mee. Door het ontbreken van onder meer Raymond Fafiani, Hanne Hagary, Tony Tol, Malcolm Esajas (allemaal geblesseerd) en Tim Klaasen-Bos (ziek) ging de oefenmeester met een gehavend team richting Hoogland. Hoewel de bezoekers geen hoogstaand duel afwerkten, ging het redelijk gelijk op tussen JOS Watergraafsmeer en Hoogland. Na een half uur spelen kregen de Amsterdammers opnieuw met een teleurstelling te maken. Yasin Poyraz, die inmiddels terugkeerde uit Turkije, moest per brandcard van het veld met op het oog een zware blessure. Vervolgens maakte Lex Hienekamp ook nog eens de 1-0 namens Hoogland.

In de tweede helft moest JOS Watergraafsmeer komen, maar het lukte niet om grip op het duel te krijgen. Hoogland loerde ondertussen op de counter en bracht de stand zo via Tieme Leunissen op 2-0. Het leek gespeeld voor de bezoekers, maar door een eigen doelpunt van Ruud Vos leek er opeens meer in te zitten voor JOS Watergraafsmeer. De hoop was echter van korte duur, want na het makkelijk verspelen van de bal kon dezelfde Vos richting het doelgebied van de tegenstander lopen om de eindstand op 3-1 te zetten.

Ten Bosch was na het duel duidelijk over de wedstrijd. “We waren vandaag gewoon niet goed genoeg om resultaat te behalen. Wanneer je zoveel belangrijke basisspelers in je team mist, dan ontbreken simpelweg de handvatten van het elftal. Het zijn momenteel teveel blessures om als team stabiel te zijn. Anderzijds ben ik nooit van de excuses en vind ik dat we beter moeten.” Aankomende zondag speelt JOS Watergraafsmeer tegen OSS ’20 dat op de tweede positie staat.

Tekst: Jordi Smit
Foto: Mario Wormhoudt

Send this to a friend