Gehavend NFC verslikt zich in Onze Gezellen

In de strijd om het kampioenschap van de zondag vierde klasse E heeft NFC lichte averij opgelopen. De ploeg van Ruud Visser ging op bezoek bij Onze Gezellen met 3-1 onderuit en is daardoor de koppositie kwijt.

De Amstelveners stonden al gehavend aan de aftrap en zagen binnen een minuut ook sterkhouder Nicolas Sergiou met een hamstringblessure afhaken. Maar NFC was niet alleen verzwakt, het was ook machteloos tegen Onze Gezellen. De Haarlemmers wonnen de meeste duels en scoorden precies op de juiste momenten. Vlak voor rust werd de score geopende. Koen Toussain prikte de bal vanaf de rechterkant met uiterste precisie in de linkerbovenhoek: 1-0.

Direct na de hervatting was diezelfde Toussain de aangever voor de 2-0. Mitchell Geeven schoot beheerst raak en bracht NFC in een lastige positie. Het lukte Robin Visser nog wel om de aansluitingstreffer te maken namens de gasten, maar de koploper kwam niet dichterbij.

Een klein halfuur voor tijd gooide Toussain het duel in het slot door met behulp van de paal de 3-1 op het scorebord te zetten. De score had nog hoger uit kunnen vallen, alleen waren Randy Willems, Jurre Dekker en invaller Willem Mientjes niet trefzeker namens Onze Gezellen.

In november werd het 2-2 tegen de Haarlemmers, nu bezorgde Onze Gezellen NFC opnieuw puntverlies. De ploeg van Ruud Visser ziet HBC er met de koppositie vandoor gaan, al hebben de Amstelveners een wedstrijd minder gespeeld. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag vierde klasse E.

Met dank aan Voetbal in Haarlem
Foto George Melchers

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
NFC