Home / Algemeen / AGB komt niet verder dan gelijkspel tegen Kolping Boys

AGB komt niet verder dan gelijkspel tegen Kolping Boys

Afgelopen zondag ontving AGB op Sportpark Ookmeer Kolping Boys uit Alkmaar. De Amsterdammers zijn bezig met een goede reeks, de ploeg stond op de eerste plaats in de tweede periode. Tegen Kolping Boys kon geen overwinning worden geboekt. Het werd 1-1.

AGB-trainer Imdat Ilguy baalde als een stekker na de wedstrijd. “Het was weer hetzelfde liedje…” Bij AGB is het een repeterend probleem dat de ploeg moeilijk het net weet te vinden. “We missen ook deze wedstrijd weer veel kansen. Ik denk dat we zeven echt grote kansen kregen.” Wel kregen de bezoekers ook een paar goede kansen. Voor rust wist Joey Gijzen de 0-1 voor Kolping Boys te scoren.

Enkele minuten na de pauze kwam AGB op gelijke hoogte. Adil Amghar el Yettefti maakte de goal. In het tweede bedrijf viel AGB, maar de ploeg wist niet de overwinning over de streep te trekken. Ilguy zag zijn ploeg punten verspelen “terwijl dat het niet nodig was. We speelden niet al te best, maar wisten wel kansen te creëren. Deze moesten worden afgemaakt.”

Volgende week zondag neemt AGB het op tegen DSOV. Laatstgenoemde ploeg verloor dit weekend van Hoofddorp met 0-4. Bekijk hier de stand, uitslagen en het programma van de zondag eerste klasse.

Archieffoto door Jos Spitteler

Overwinning SDZ in slotfase tegen ROAC

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB