Gelijkspel AMVJ na laat doelpunt Woudenberg

AMVJ moet volgende week nog hard aan de bak op weg naar promotie naar de eerste klasse. De ploeg van Hans Schakel moest op bezoek bij Woudenberg vlak voor tijd nog een gelijkmaker incasseren: 2-2.

In Woudenberg begonnen de Amstelveners goed. Een sterke openingsfase werd beloond door de openingstreffer van Myrisk Asiamah. De gelijkmaker van Woudenberg viel vervolgens uit het niets. Een afstandsschot van Joey Kooij werd van richting veranderd en belandde in het doel: 1-1.

De thuisploeg kwam wat beter in de wedstrijd, maar vlak voor rust nam AMVJ de leiding weer over. Bram van der Driest kopte voor de gasten de 1-2 binnen. In de tweede helft waren de beste kansen voor AMVJ. De derde treffer en daarmee de dreun bleef echter uit.

In de slotfase kwam Woudenberg opnieuw langszij. Eerst werd een kopbal van Jordy van Apeldoorn nog van de lijn gehaald, maar Robin Hanna was in de blessuretijd wel trefzeker. Zo kwam er geen winnaar en zal AMVJ volgende week op eigen veld in de return nog hard moeten werken om de finale van de nacompetitie te halen.

Archieffoto boven: Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)