Gelijkspel voor Roda ’23 en Buiksloot in matig duel

In de zondag derde klasse C hebben Roda ’23 en Buiksloot de punten gedeeld. In Bovenkerk bleven beide ploegen in een matige wedstrijd steken op een 1-1 gelijkspel.

Met de harde wind dwars over het veld was het moeilijk voetballen. De eerste helft ging gelijk op, tot het strafschopgebied. Echt gevaarlijk waren beide ploegen namelijk niet. Roda ’23 voetbalde op eigen veld wat beter dan de gasten, alleen een vrije trap van Michael Crombeen en een zwakke voorzet van Mitchell Bakker deden Buiksloot-doelman Lloyd Dielingen weinig.

Roda 23 - Buiksloot

Terwijl Roda ’23 het meeste balbezit had en telkens probeerde aan te vallen, was het toch Buiksloot dat een paar minuten voor de rust de score opende. Regillio Kranenburg besloot een prima actie met een goede voorzet, die door Giorgio Fraenk werd afgemaakt: 0-1. Daarmee was ook de ruststand in Bovenkerk bepaald.

In de tweede helft viel het wat terug. Roda ’23 nam het initiatief, maar kon dit nog niet omzetten in gevaarlijke kansen en de kleine mogelijkheden die Buiksloot kreeg, werd onzorgvuldig mee omgesprongen. Tien minuten voor tijd viel de gelijkmaker alsnog. Junior Tiller zette Giovanni van Groeningen alleen voor de keeper, die de invaller omspeelde en voor de 1-1 zorgde.

Roda23 - Buiksloot

Verder kwamen beide ploegen niet meer. Zo moesten Roda ’23 en Buiksloot na een matige wedstrijd de punten delen. Roda ’23 staat na het gelijkspel vijfde in de zondag derde klasse C, Buiksloot twaalfde. Het verschil bedraagt echter slechts drie punten.

Foto’s Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)