Gerard Adelaar terug bij Chabab als supervisor

Hoofdklasser Chabab heeft in Gerard Adelaar een nieuwe technische man. Adelaar zal per direct aantreden als supervisor van de club. Hij zal samen met Maurice Ligeon en Patrick Koppenaal de training en coaching voor zijn rekening nemen.

Adelaar, die erg lang uit de running is geweest wegens een zware ziekte periode, heeft zich tot het eind van het seizoen verbonden aan de hoofdklasser. Adelaar: “Ik zou eigenlijk zondag al op de bank zitten, maar ik voelde me te ziek. Daarom maak ik zondag pas mijn rentree in de thuiswedstrijd tegen De Zouaven.”

Adelaar beschikt over de juiste papieren en trainde Chabab  is het verleden ook al. Door zijn gezondheid wil hij niet alleen de verantwoordelijkheid dragen. Adelaar: ” Ik heb in het verleden erg fijn bij die club gewerkt en Patrick Koppenaal is een vriend van me. Ik wil die club graag helpen, maar zie mij meer als ene supervisor dan als trainer. Ik zal op de trainingen aanwezig zijn en de coaching op zondag doen. Meer mag je momenteel niet van me verwachten. Daarnaast ken ik alleen Raymond Dirven. De rest van de spelers ken ik niet. Mijn rol zal dus vooral adviserend zijn.”

Voor Adelaar is wel duidelijk dat hij alleen beschikbaar is tot aan het eind van het seizoen. Adelaar: “Het is met toch te zwaar om echt drie of vier keer per week op het veld te staan. Het nieuwe seizoen komt voor mij gewoon te vroeg. Ik hoop Chabab hiermee te helpen en ze nar een mooi slot van de competitie kan leiden. Prijzen halen is bijna onmogelijk, maar je weet het nooit.” Adelaar was voor het laatst actief als hoofdtrainer van zondag vierdeklasser NFC in Amstelveen.

Foto Karel Stevens

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
NFC