Home / Algemeen / Gregory Martin verruilt WVHEDW voor EDO

Gregory Martin verruilt WVHEDW voor EDO

Keeper van WVHEDW, Gregory Martin, gaat na zijn eerste seizoen bij de eersteklasser niet verder bij de club. Martin die met veel plezier bij WVHEDW gespeeld heeft is door trainer Roy van der Mije overgehaald om bij volgend seizoen bij EDO te komen keepen. Naast het keepen gaat Martin ook zijn trainersloopbaan bij EDO beginnen. Martin krijgt komend seizoen ook een jeugdteam onder zijn hoede.

Martin kent Van der Mije nog van zijn tijd bij FC Blauw Wit. Martin: “Ik werd zo’n twee weken geleden door Roy gebeld. Hij vroeg me toen eerst of ik een jeugdteam bij EDO wou gaan trainen. Eerst zat ik nog te denken om keeperstrainer te worden, maar ik heb toch liever een heel team onder me staan.”

Naast een positie voor jeugdtrainer had EDO ook een plek als reserve keeper open staan. Martin: “Ik ben toen ook gevraagd om tweede keeper te worden. Het is de bedoeling dat ik het de eerste keeper moeilijk ga maken, maar ook is het de bedoeling dat ik de komende jaren hem op ga volgen.”

Gregory Martin slide

Het seizoen bij WVHEDW ging niet van een leien dakje voor Martin. Martin: “Mentaal ben ik dit seizoen veel sterker geworden. Ik was in het begin van het seizoen blesseert geraakt en raakte mijn basisplaats toen kwijt. Toen had ik mijn basisplaats weer veroverd en speelde ik, maar ook de tweede keeper allebei niet overtuigend. Nu sta ik de laatste weken weer in de basis. Ik ben mentaal hier erg door gegroeid.”

Naast het mentaal sterker worden heeft Martin bij WVHEDW ook het plezier weer terug gevonden in voetbal. Martin: “Ik vind het erg lastig om afscheid te nemen bij WVHEDW. De club is erg gezellig en iedereen gaat heel positief en vrolijk met elkaar om. Ook mede hierdoor heb ik heb plezier in voetbal terug gevonden. Ik heb het gisteren (donderdag) bekendgemaakt en iedereen gunt me dit avontuur. Het is dat Roy mij heeft gevraagd om naar EDO te komen, maar anders zou ik voor geen andere club weggaan.”

Verslag Rob Wiggerink

Foto: JanVonkFotografie.nl

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)