Guezen wel, Breugem niet bij HBOK

HBOK (Het Begon Op Klompen) uit Zunderdorp heeft het contract met Don Guezen met een jaar verlengd. De vorige hoofdtrainer, en de assistent van Guezen, Gerrie Breugem gaat de club verlaten.

Don Guezen is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer. Hij volgde Breugem op die niet de vereiste papieren heeft om in de eerste klasse te mogen trainer. Na een jaar dispensatie (met een plek in de nacompetitie als resultaat) krijgt Breugem niet opnieuw verlenging. Dit seizoen weken ze samen maar vallen de resultaten wat tegen. HBOK staat momenteel op een degradatie plaats.

Guezen: “We zullen ons wel een beetje moeten versterken en die intentie heeft het bestuur ook uitgesproken. We kunnen niet heel ver gaan maar we zoeken twee of drie versterkingen uit de buurt”.  In eerste instantie wilde Guezen niet aanblijven bij de club als het zou degraderen naar de tweedeklas. Guezen: “Dat kan ik allemaal wel vinden maar de clubs liggen niet voor het oprapen. Met mijn TC1 in bezit wilde ik graag op eersteklas niveau trainen. Het bestuur ziet wat in mijn plannen en HBOK is gewoon een mooie en gezellige club waar ik graag blijf. Mijn enige twijfel was dus het niveau. Daarom gaan we er nu ook alles aan doen om er in te blijven”.

Gerrie Breugem zal naar een andere club in Amsterdam-Noord gaan.  Waarschijnlijk keert hij terug bij SV de Meteoor.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)