Hans Schakel is de nieuwe trainer van AMVJ

Een grote verrassing is het niet meer maar Hans Schakel is de nieuwe trainer van AMVJ. De koploper uit de zaterdag tweede klasse A. De club kon het nieuws nu pas definitief maken omdat Schakel momenteel i n Nieuw Zeeland verblijft voor een wereldreis.

Voorzitter Rogier Galesloot: “We hebben Hans voor de komende seizoen vastgelegd. Het heeft allemaal wat langer geduurd omdat hij dus in het buitenland verblijft maar we zijn erg blij dat we hem als trainer aan onze club hebben kunnen binden. We hopen met Schakel wederom een paar stappen kunnen maken.”

Schakel heeft veel ervaring in het voetbal in en rondom Amsterdam. Hij was ondermeer technisch coördinator bij WV-HEDW, trainer van DVVA, De Meer, Blauw Wit en de zaterdagteak van Sporting Martinus (zaterdag). Met de Amstelveense club promoveerde hij drie seizoenen geleden naar de derde klasse.

Foto Martinianen.nl: Op 3 juni 2012 promoveerde Schakel (in de sloot) met Sporting Martinus naar de derde klasse
Foto Martinianen.nl: Op 3 juni 2012 promoveerde Schakel (in de sloot) met Sporting Martinus naar de derde klasse

Als speler kwam hij op een vele hoger niveau uit. Zo speelde hij voor AFC, KBV, Blauw Wit en WVHEDW. De docent sportmarketing is werkzaam aan de Johan Cruyff University is de opvolger van Maurice Kuijper die de laatste drie jaar de selectie onder zijn hoede had.

AMVJ staat momenteel bovenaan in de zaterdag tweede klasse A.

Foto boven Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!