Home / Algemeen / Hans Schakel ook volgend seizoen trainer van AMVJ

Hans Schakel ook volgend seizoen trainer van AMVJ

Hans Schakel heeft zijn contract bij AMVJ met één seizoen verlengd. De hoofdtrainer is daarmee ook volgend seizoen eindverantwoordelijke bij de zaterdag tweedeklasser.

Schakel was er snel uit met de leiding van de club. “Ik denk dat ik welgeteld acht minuten in de bestuurskamer heb gezeten. We hebben er de tijd voor genomen en het hoefde niet per se in november of december rond te zijn. We zijn erg tevreden met elkaar en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin bij AMVJ.”

Zowel de spelers van AMVJ als de trainer hebben in de winterstop het initiatief genomen om in de winterstop met elkaar te gaan praten. “Ik was blij verrast dat de spelers het initiatief hebben genomen om met elkaar te evalueren. In die gesprekken hebben ze kritisch gekeken naar wat er beter kon en een aantal verbeterpunten aangegeven. Daarna heb ik met een afvaardiging van de spelers gesproken. Het geeft wel aan dat de jongens erg gemotiveerd zijn en iedereen zich graag wil verbeteren.”

Schakel
Foto: Hans van Beek

Schakel zag veel perspectief om zijn contract te verlengen. “We hebben een goede groep waar nog enorm veel rek in zit. Ik denk dat deze hele groep ook volgend seizoen bij AMVJ speelt. De sfeer is goed en het spel wordt ook steeds beter. Dat zijn voor mij ook belangrijke redenen om door te gaan. Ik heb ook het gevoel dat deze groep met mij door wil en dat we nu nog zeker anderhalf jaar met elkaar door kunnen.”

AMVJ doet het dit seizoen erg goed en strijdt met AFC om het kampioenschap. De oefenmeester is ook ambitieus met zijn ploeg. “Uiteindelijk hebben we de ambitie om te promoveren naar de eerste klasse. We hebben alleen wel geleerd van vorig seizoen dat we niet te snel moeten roepen dat we kampioen worden en niet continu moeten praten over de goede resultaten. We bekijken het nu per wedstrijd en we zullen er alles aan doen om te promoveren.”

Verslag: Joey Schoo
Foto boven: Ricky Sportphotography