Hans Verhoogt blijft De Meer (zaterdag) trouw

Hans Verhoogt heeft samen met het bestuur van De Meer afgesproken om er nog een jaar aan vast te plakken. Daarmee gaat de oefenmeester na de zomer beginnen aan zijn derde jaar bij de Amsterdamse zaterdag derdeklasser.

Verhoogt hoefde niet lang na te denken over zijn toekomst bij de club. “De club wilde graag met mij verder. Eerst heb ik even aangekeken hoe en wat, maar de spelers spraken hun vertrouwen in mij uit, dus waren we er snel uit. Ik heb het prima naar mijn zin en zie hier nog genoeg uitdagingen.”

Dit seizoen verloopt niet al te best. Als promovendus draagt De Meer met vier punten de rode lantaarn van de zaterdag derde klasse C. “Na onze promotie naar de derde klasse vertrokken er drie basisspelers en wisten we al dat het moeilijk zou worden. Van oorsprong is dit ook een vriendenelftal. Dit seizoen gaat het tussen ons en De Vecht voor de laatste plaats. Na de winterstop gaat het steeds beter. Onze doelstelling is om niet rechtstreeks te degraderen. Ik heb er vertrouwen in dat wij dat doel gaan behalen.”

Na een succesvol eerste seizoen, met een kampioenschap, ziet Verhoogt nu de andere kant van de medaille. “Over dit seizoen ben ik enigszins teleurgesteld. Het kan raar lopen. Het ene jaar ben je kampioen en het seizoen daarop sta je onderaan. Onze doelstelling voor volgend seizoen is om de samenwerking met het tweede elftal op een hoger niveau te krijgen. Wij hebben een vrij hecht team, dus de groep zal wel bij elkaar blijven.”

Verslag Roy Baltus

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)