Home / Algemeen / HAV Poule: OFC-trainer niet bang voor JOS

HAV Poule: OFC-trainer niet bang voor JOS

Komend weekend starten we met de veertiende speelronde van de HAV Poule. De jackpot staat inmiddels op 400 euro. Op vrijdag geven we een trainer van een club uit onze regio ook de kans om zijn voorspelling te doen. Deze telt echter niet mee als het gaat om het winnen van de jackpot! Deze week is het de beurt aan Imdat Ilguy , trainer van eersteklasser OFC.

Tot nu toe hebben Bart Logchies (Ajax, zaterdag), Juan Fernandez Coto en Charly Olf (Beursbengels) het het beste gedaan van de trainers .

Ilguy denkt dat Swift de Amsterdamse derby tegen WV-HEDW zal winnen. Bij Beursbengels tegen HBOK gaat de oefenmeester ervan uit dat er geen winnaar komt en Purmersteijn zal de derby tegen Purmerend winnen. Ook gaat Ilguy ervan uit dat Weesp middenmoter Blauw Wit in Amsterdam zal verslaan en zet de trainer in op een thuiswinst voor Roda ’23 tegen Hoofddorp. Tot slot verwacht Ilguy uiteraard dat zijn OFC in Watergraafsmeer de drie punten zal pakken tegen JOS.

Ilguy leeft met vertrouwen toe naar de wedstrijd van aankomende zondag. Ilguy: “Ik denk dat het een mooie wedstrijd gaat worden waarbij het publiek volop zal genieten. JOS en OFC zijn namelijk twee ploegen die vol op de aanval spelen en vaak voor spektakel zorgen.”

Ilguy geeft aan dat JOS geen geheimen voor hem heeft. “Wij weten veel over de tegenstander van zondag. Het is een elftal met veel kwaliteit, ook spelen ze al lang met elkaar. Mijn elftal is daarentegen een ploeg in opbouw. Maar dat betekent natuurlijk niet dat wij bang voor JOS zijn, ik ben er dan ook van overtuigd dat wij de punten meenemen naar Oostzaan.”

Doe je nog niet mee met de enige amateurvoetbal Poule in Amsterdam voor het amateurvoetbal en denkt je het beter te weten dan Imdat Ilguy?  Schrijf je dan nu hier gratis in! Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden en je voorspelling achter te laten op dit bericht of op onze Facebookpagina. Ook kan je voorspelling worden gemaild naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl De Jackpot wordt uitgekeerd als iemand alle zes de wedstrijden goed heeft voorspelt. Dit seizoen hebben we al twaalf winnaars gehad!

De voorspelling van Imdat Ilguy ziet er als volgt uit:

Ilguy