Home / Algemeen / HAV Winactie: Cruijff 14

HAV Winactie: Cruijff 14

De prijsvragen zijn een tijdje weggeweest, maar we mogen in samenwerking met schrijver Maarten Bax, weer een aantal boeken weggeven aan de echte Johan Cruijff-kenners.

Het is inmiddels al aan de tweede druk toe, het door Bax geschreven nieuwe boek over de legendarische Johan Cruijff genaamd ‘Cruijff, 14, bijzondere ontmoetingen met het fenomeen’. In dit 160 pagina’s tellende boek vertellen bekende en minder bekende Nederlanders over hun speciale herinnering aan die ontmoeting.

Maak kans op een exemplaar door de volgende vraag correct te beantwoorden en dit (incl. uw naam en adres) te mailen naar info@eye4sports.nl onder vermelding van ‘Cruijff, 14’. Onder de goede inzenders van Het Amsterdamsche Voetbal worden de komende drie weken drie boeken verloot.

De vraag luidt: Welke speler zorgde ervoor dat Cruijff niet bepaald een warm welkom bij Feyenoord kreeg door hem in zijn eerste wedstrijd voor de Rotterdammers de bal door de benen te spelen? Overigens reageerde Cruijff met: ‘Ach, dat overkomt de allergrootste ook wel eens.’

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)