Home / Algemeen / HBOK drukt OSV verder in de zorgen

HBOK drukt OSV verder in de zorgen

OSV komt maar niet uit de degradatiezorgen. Vandaag werd er thuis met 2-3 verloren van HBOK. Rechtstreeks degraderen kan niet meer voor OSV, maar de nacompetitie voor lijfsbehoud komt wel steeds dichterbij. Voor HBOK valt er in de reguliere competitie nu helemaal niets meer te winnen. Met het kampioenschap van WVHEDW vandaag en met een periodetitel op zak, kan de ploeg van Don Guezen gerust een paar weekjes vrij nemen.

Het spel ging op en neer tussen de beide ploegen vandaag, waarbij opgemerkt dat beide ploegen niet echt konden overtuigen. Net toen de eerste helft naar het einde leek te kabbelen, sloeg HBOK hard toe. Eerst maakte Robbert Miedema de 1-0 en vlak daarna verdubbelde Henk Abercrombie de score uit een vrije trap. Het leek over en uit voor OSV, maar de ploeg van Rene Panhuis kon voor rust nog enigszins aansluiten. Jermaine Ristie zorgde met de 1-2 weer voor enige hoop.

20042013OSV-HBOK2

Na rust moest OSV vechten voor de laatste kans besefte ook coach Panhuis zich.
Panhuis:’We gingen op zoek naar de gelijkmaker. Het zat er alleen niet in vandaag. Ik kan mijn team niets verwijten, ze hebben hard gewerkt.’

Remon Knemeijer van HBOK is het niet helemaal eens met de stelling van Panhuis.
Knemeijer:’Ik vond het rommelig vandaag. Ik moet ook zeggen dat wij nergens om speelden. Het is voor ons al afgelopen. Ik had echter niet het idee dat OSV voor de laatste kans vocht. Ik vond ze vrij rustig.’

Met de 1-3 voor HBOK van Luke van Rhenen was de wedstrijd helemaal gespeeld. OSV deed nog wat terug toen Niels Rietvelt voor de 2-3 zorgde, maar verder ging het niet vandaag. OSV zal echt de laatste twee wedstrijden van de competitie moeten winnen wil het de dans van de nacompetitie nog ontspringen. Voor HBOK staat er de komende drie weken echt helemaal niets op het spel. De sportieve plicht is het enige dat de ploeg moet nakomen.

Foto’s: Rob Beense

20042013OSV-HBOK3