Home / Algemeen / HBOK haalt ook Bud Water (Zandvoort) met De Dijk-verleden

HBOK haalt ook Bud Water (Zandvoort) met De Dijk-verleden

Bud Water sluit zich komende zomer aan bij zaterdag derdeklasser HBOK. De 25-jarige aanvaller komt over van tweedeklasser Zandvoort en wordt in Zunderdorp herenigd met een aantal oud-ploeggenoten uit zijn periode bij De Dijk.

“Ik heb het prima naar mijn zin bij Zandvoort, maar ben toe aan iets nieuws”, zegt Water. Er was ook interesse vanuit de Bollenstreek in hem, maar dat valt naar eigen zeggen niet te combineren met zijn werk. HBOK wel. Lang hoefde hij er niet over na te denken. “Een vriend van mij, Giovanny Sabajo, speelt daar en het is leuk met een aantal oud-ploeggenoten. Een paar weken geleden ben ik benaderd. Vervolgens was het snel rond.”

Naast Sabajo komt Water een hoop bekenden tegen in Zunderdorp. Zo speelde hij tussen 2014 en 2016 bij De Dijk ook samen met Nabil el Gourari, Mostapha el Aamrani en Achmed Ahahoui. Vanaf komende zomer mag de aanvaller weer de concurrentiestrijd aangaan met zijn oude ploeggenoten. “Ik verwacht een leuk voetbaljaar waarin we hoge ogen kunnen gooien als ze straks naar de tweede klasse promoveren. Als je ziet wat voor spelers ze hebben, moet je bovenin meedraaien. Daar kom ik ook voor.”

Water is de derde versterking voor de Zunderdorpers. Eerder werden doelman Rinaldo O’Neil (Huizen) en spits Omar el Aamrani (DCG) vastgelegd door de huidige koploper van de zaterdag derde klasse A.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)