HBOK heeft met komst Gregory Fernand selectie bijna rond

HBOK heeft haar selectie voor volgend seizoen versterkt met Gregory Fernand. Fernand komt over van De Dijk, waar hij nauwelijks aan spelen toe kwam. Met het aantrekken van Fernand heeft HBOK de selectie voor volgend seizoen bijna rond.

Fernand hoopt dat hij bij HBOK weer veel wedstrijden gaat spelen. “Het ontbrak bij De Dijk aan speelminuten. Ik trainde wel veel maar speelde eigenlijk alleen in oefenwedstrijden en in het bekertoernooi. Nadat het tweede elftal werd opgeheven heb ik in de competitie alleen maar op de bank gezeten. Ik wil me graag verder ontwikkelen en dan is het ook belangrijk dat je veel wedstrijden speelt. Ik heb daarom de keuze gemaakt om de overstap te maken naar HBOK.”

Ondanks dat de vleugelverdediger weinig heeft gespeeld dit seizoen kijkt hij toch met een positief gevoel terug. “We hebben een leuk en sterk team. Daardoor heb ik op de training ook veel geleerd. Ik vind het alleen jammer dat ik na de wedstrijd tegen Buitenveldert voor de beker, waarin ik een goede wedstrijd en ook scoorde, geen kans meer heb gekregen. De trainer maakt echter keuzes en helaas kwam ik op de bank terecht.”

Fernand vindt het niet erg dat hij nu met HBOK in de zaterdag tweede klasse gaat spelen. “Dan kan ik ook zien wat mijn plafond is en kijken of ik in de toekomst misschien weer een stap omhoog kan maken,” aldus de back. “Ik ben pas 21 jaar en ik wil mij bij HBOK verder ontwikkelen en bovenin meedraaien. Ik richt me op de positie van rechterverdediger, maar ik kan eventueel ook uit de voeten als middenvelder. Het belangrijkste is echter dat ik weer aan spelen toe kom,” besluit Fernand.

Verslag: Joey Schoo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!