HBOK opent vrijdag nieuw kunstgrasveld

Aanstaande vrijdag 30 oktober vanaf 17:00 uur opent HBOK haar nieuwe kunstgrasveld. De opening zal een feestelijke aangelegenheid worden. Het kunstgras is voor de club van harte welkom aangezien er nu ondanks slechte weersomstandigheden toch gevoetbald kan worden bij HBOK.

Voorzitter Rikus de Lange geeft ook aan dat het kunstgras een lang gekoesterde wens was van de club. De Lange: “Om plezier in het voetbal te blijven behouden was het belangrijk dat er ook een ‘altijd’ bespeelbaar veld zou komen. Dat is na anderhalf jaar hard werken gelukt en daar zijn wij ontzettend blij mee. We hebben dit vooral te danken aan de tomeloze inzet van vele vrijwilligers uit alle omliggende dorpen, maar zeker ook aan de hulp van alle verenigingen en de kerk uit Zunderdorp. HBOK is, samen met Ajax, de enige club in en rond Amsterdam die op eigen grond speelt. We moeten onze eigen (sport)broek ophouden. We hebben geen subsidiepotjes om uit te putten. Dat vereist enorme lokale saamhorigheid.”

hbok kunstgras
Een deel van de vele vrijwilligers die aan het kunstgrasveld hebben meegewerkt. V.l.n.r: Jan Breedijk, Dirk Ubbels, Nanning Punt, Michel Schokker, Cor Schreuder, Gerard Vreeling en Rense de Leeuw

Vrijdag zal VVD-wethouder Eric van der Burg om 17:00 uur feestelijk aftrappen, waarmee de opening van het tweede veld op het Willem van Schalkwijk sportpark een feit is. Op deze avond vinden er onder andere zeven tegen zeven toernooitjes op het kunstgras plaats en is er vanaf 19:30 een feestavond met hapjes en drankjes.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)