HBOK verslaat ZOB in matig duel

In Zunderdorp heeft HBOK een belangrijke overwinning behaald. Tegen laagvlieger ZOB speelde het elftal van Don Guezen een moeizaam duel en won het nipt met 2-1. Door de zege staat HBOK op de tweede plek in 2A, de achterstand op koploper AMVJ bedraagt een punt.

De Lange

In de eerste helft was er weinig te genieten voor de toeschouwers. Beide elftallen hadden moeite om het spel te maken en creëerden dan ook amper kansen. Met een 0-0 stand werd er aan de thee begonnen.

foto (5)

Na de onderbreking liep het iets beter bij HBOK en kwamen zij op voorsprong. Tom Clobus was de maker van de openingstreffer. Ook Miles Tichelaar wist te scoren en zorgde voor de 2-0 tussenstand. ZOB kon nog wel een aansluitingstreffer maken maar verder kwamen zij niet. Zo won HBOK het belangrijke due met 2-1 en herstelde het elftal zich enigszins van de ruime nederlaag in Castricum.

Tom Clobus

Over twee weken kan HBOK winnaar van de tweede periode worden. Op dit moment hebben de dorpelingen een verliespunt minder dan DVVA. Kijk voor alle uitslagen, wedstrijdverslagen, stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 2A.

Foto’s: Rikus de Lange

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)