Home / Algemeen / HBOK – WV-HEDW

HBOK – WV-HEDW

De wedstrijd van de week komt deze week uit de zaterdag tweede klasse A, een afdeling met veel clubs uit onze regio. Afgelopen weekend werd direct zichtbaar dat HBOK en WV-HEDW mee willen doen om de prijzen. HBOK versloeg ZOB met 2-6 en WV-HEDW was te sterk voor Zandvoort (5-3). Aanstaande zaterdag staan beide ploegen tegen over elkaar in Zunderdorp. Het duel begint om 14:30 uur. Zoals u van ons gewend bent zullen we een samenvatting van die wedstrijd maken.

HBOK en WV-HEDW hebben in hun eerste wedstrijd laten zien dat ze over scorend vermogen beschikken. Met zes en vijf goals waren zij de beste scorende verenigingen in de tweede klasse. Namens HBOK nam Tim Stroomberg er drie voor zijn rekening en voor WV-HEDW scoorde Rob van Bunderen en direct vier. Daarmee staan deze spelers ook direct in de top drie van onze topscorerslijst (kijk links op de homepage voor de actuele stand).  De ogen van de toeschouwers zullen zaterdag dan ook zeker op deze twee spelers gericht zijn. Zijn zij de nieuwe smaakmakers?

HBOK degradeerde vorig seizoen uit de eerste klasse en wil egenlijk zo snel mogelijk weer terug naar dat niveau. Tijdens het Kampioenschap van Amsterdam werd de club, door andere trainers, veelvuldig genoemd als titelkandidaat. Dat zelfde geldt eigenlijk voor WV-HEDW. De ploeg van Martin Steenvoorden heeft een brede selectie en alle posities zijn dubbel bezet. Hij kan het zich zelfs permiteren om zijn topscorer van vorig seizoen, Joost Hobbel, op de bank te zetten.

Wie staat er na dit weekend bovenaan in de zaterdag tweede klasse A? Kom naar Zunderdorp of bekijk in de loop van zaterdagavond de samenvatting op onze site. Voor het complete programma verwijs ik u naar de klassepagina van 2A.