Home / Algemeen / Heropening Sportpark Diemen

Heropening Sportpark Diemen

Zondag derdeklasser SV Diemen heropent aanstaande vrijdag haar geheel vernieuwde complex. Afgelopen zomer werd er in opdracht van de gemeente Diemen omvangrijke werkzaamheden aan de accommodatie verricht. De opening zal onder andere een wedstrijd tussen Diemen en klassiek Ajax omvatten.

Om de opening van het nieuwe complex te vieren, komt Klassiek Ajax op bezoek om het op te nemen tegen een klassiek elftal van SV Diemen. Voor Ajax komen onder andere Frank en Ronald de Boer, Edwin van de Sar en Wim Jonk in actie.

Bij Diemen werden twee velden voorzien van een nieuwe kunstgrasmat. Tevens kwamen er nieuwe dug-outs en werd er betere verlichting aangebracht. Ook het hoofdveld is nu van kunstgras in plaats van gras. Het hoofdveld is verplaatst, zodat er nu een ruimer terras is.

Voor de club voldoende reden om een officiële heropening te laten plaatsvinden. Vrijdag 13 september gaat dat gebeuren met de wedstrijd tussen Ajax en Diemen. Het duel begint om half acht. De toegang is gratis, maar Diemen zal wel een collecte houden voor de stichting Only Friends.

Diemen heropeningBlijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend