Hidayat en Ahaddouch eindigen gelijk aan kop in CANS Topscorer

Bij de vrouwen zijn er twee winnaressen in ons CANS Topscorersklassement. Dominique Hidayat (Kadoelen) en Mariam Ahaddouch (Buitenveldert 2) streden de afgelopen weken om de koppositie en zijn na de laatste speeldag op gelijke hoogte geëindigd. Hetzelfde aantal doelpunten (27), dezelfde factor. Ze zullen op 11 juni tijdens de Awardshow allebei gehuldigd worden.

De mannen schoten dit weekend aardig met scherp. Op zaterdag werd er 36 keer gescoord (waaronder dertien voor DVVA), zondag vielen zelfs 37 doelpunten te noteren. Koen van Haaren (DVVA) was met vijf doelpunten veruit het meest productief. Kevin Scholten (DVVA), Romano MacNack (OSV), Ashraf Azzouz (WVHEDW) en Kid Ronday (HBOK) wisten drie keer het net te vinden. Patrick Lokken, Reggie Schaap, Maurice Renger (allen JOS), Ralf Fenne (Pancratius), Matthijs Jesse (AFC zondag), Omar el Aamrani (AGB) scoorden twee keer. Kijk hier voor de stand van de mannen in de CANS Topscorer (minstens zes doelpunten).

Bij de vrouwen zit het seizoen erop. Alleen Ajax komt nog in actie, maar de wedstrijden uit de play-offs voor het landskampioenschap worden niet meegeteld. Naast de gedeelde eerste plaats voor Hidayat (topscorer vorig seizoen) en Ahaddouch eindigt Marjolijn van den Bighelaar (Ajax) op de derde plaats. Kijk hier voor de eindstand van de vrouwen in de CANS Topscorer (minstens drie doelpunten).

Foto boven: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!