Honsbeek (Legmeervogels) is eerste trainer in regio die contract verlengd

Jack Honsbeek is de eerste trainer uit de regio die zijn contract heeft verlengd. De 39-jarige oefenmeester zette zondag na het 2-2 gelijkspel tegen FC Weesp zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Legmeervogels. Hij gaat dan op voor zijn derde seizoen in Uithoorn.

Honsbeek is tevreden met zijn contractverlenging. “Er spreekt veel vertrouwen van de club uit. En ik heb er zelf ook vertrouwen in. De groep waarmee ik kan werken valt nog steeds meer uit te halen en dat is voor mij een uitdaging. In mijn eerste seizoen hebben we een plan opgesteld voor de lange termijn en dat loopt stapsgewijs steeds beter.”

De oefenmeester kwam anderhalf jaar geleden over van Argon en eindigde in zijn eerste seizoen op de vierde plaats in de zondag tweede klasse B. Honsbeek: “Het doel is om dit seizoen een stabiele tweedeklasser te worden en te blijven. Daarmee blijft Legmeervogels op een respectabel niveau. Dat is lastig, maar ik heb er veel vertrouwen in dat het ons gaat lukken.”

Momenteel bezet de club uit Uithoorn de zesde plaats in de tweede klasse B, op zes punten achter koploper DCG. Honsbeek: “Dat komt omdat we stroef zijn gestart aan de competitie en de eerste drie wedstrijden verloren. We hebben nu een stijgende lijn ingezet. Als we beter waren begonnen, had ik het nog wel willen zien. Ik denk dat we op de vijfde plek kunnen eindigen. Dan hebben we het fantastisch gedaan.”

Foto Legmeervogels: Jack Honsbeek en voorzitter Bart Top

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)