Hoofddorp en Wasmeer na 33 seconden weer in de kleedkamer

In de zondag tweede klasse B stond de wedstrijd tussen Hoofddorp en Wasmeer op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Helaas moest scheidsrechter Van Damme de wedstrijd na een halve minuut al staken door een blessure. Waarschijnlijk heeft Van Damme een spierscheuring in zijn bovenbeen.

Toen beide ploegen met de warming-up bezig waren deed ook scheidsrechter Van Damme fanatiek zijn warming-up. Van Damme: “In de warming-up ging het nog goed. Bij de laatste keer aanzetten schoot het er in.”  De fysiotherapeut van Hoofddorp heeft toen nog geprobeerd  om Van Damme op te lappen.

Na een korte behandeling zei de scheidsrechter dat het wel weer ging en on iedereen zich klaarmaken om de wedstrijd te spelen. Na een halve minuut en één aanval van Hoofddorp werd het duel toch gestaakt. Het ging niet meer bij Van Damme.

Hoofddorp heeft toen nog uit alle macht geprobeerd om alsnog een scheidsrechter te kunnen regelen. Er waren echter geen scheidsrechters meer over in de regio om deze wedstrijd te leiden. Zo konden beide ploegen de kleedkamer weer in om te douchen en naar huis te gaan.

Wanneer de wedstrijd uit gespeeld gaat worden is nog niet helemaal duidelijk, maar de kans is groot dat dit al komende donderdag het geval zal zijn.

Foto: Minkes Models

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)